Skip to main content

Beste bezoeker! Welkom bij deze speciale pagina met Online Verhalen over Het Griezelcircus. Hier vind je verhalen die niet in het boek staan maar op een of andere manier toch met Het Griezelcircus te maken hebben. Wanneer je het boek uit hebt – en je kunt er eigenlijk geen genoeg van krijgen – dan ben je hier aan het juiste adres.

De Jager

Kees en Marjolein worden ’s avonds wakker in een bos en kunnen zich niet meer herinneren hoe ze daar gekomen zijn. Wanneer een pratende kraai hen om hulp vraagt gaan ze een avond tegemoet die ze in ieder geval niet meer zullen vergeten.

Klik op de afbeelding hieronder om het verhaal te downloaden.

Het Orkest

Wanneer het orgel in de kerk ‘s nachts plotseling begint te spelen belt dominee Alberda orgelstemmer Joris op om te vragen of hij het probleem kan oplossen. Joris besluit langs te komen om de dominee te helpen maar komt in een wel heel bijzondere omgeving terecht. En weet hij het mysterie van het orgel te ontrafelen?

Klik op de afbeelding hieronder om het verhaal te downloaden.

De Heksenkring

Juf Anne bezoekt op de eerste dag van de herfst met groep 6 het bos. In groepjes gaan de kinderen op insectenzoektocht, maar Duncan heeft andere plannen. Wanneer de juf het verhaal over de heksenkring vertelt kon het einde van het verhaal Duncan nog wel eens duur komen te staan.

Klik op de afbeelding hieronder om het verhaal te downloaden.