Skip to main content

Gefeliciteerd, je hebt de juiste code ingevoerd! Welkom op deze bijzondere Kinderboekenweek pagina van Het Griezelcircus.

Hier volgt in vijf stappen een kleine uitleg over hoe je onderstaande afbeeldingen tot leven kunt laten komen:

  1. Download een afbeelding door met de rechterknop van je muis op de afbeelding te klikken en vervolgens de afbeelding op te slaan.
  2. Print deze afbeelding uit (Lukt het niet? Of weet je niet hoe dat moet? Vraag je ouders om hulp!)
  3. Fix een mobieltje. Vraag eventueel je ouders of ze je kunnen helpen om de gratis augmented reality app van Het Griezelcircus te downloaden op de mobiel. Dit kan via de App Store van Apple of de Play Store van Google
  4. Open de app en wacht tot deze is opgestart
  5. Is de app opgestart? Lees dan de tekst goed door, tik op het scherm, en begin met het scannen van de afbeelding. Zorg ervoor dat je de hele afbeelding in beeld hebt, want anders kan de app de afbeelding niet herkennen.

Lukt er iets niet? Of heb je vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op de homepage van de website.

We wensen je veel plezier! En wil je meer illustraties tot leven laten komen? Of ben je benieuwd naar de verhalen achter de illustraties? Vraag dan aan je ouders of zij het boek Het Griezelcircus voor je willen bestellen!